Ølhunnen og ølhunden

Vel framme i Hornindal. Mye regn og endel snø.

På campen til Rolf er det godt å sette seg ned med litt medister og lompe (barndomsminner fra Toten) og en kveikøl hver: Konnjøl fra Nøgne Ø i samarbeid med William Holden. Øl brygget på endel einerlåg og med Ebbegården kveik med smaksbilde av noe røyk, mye einer og endel sitrus, og Kveika Rugøl fra Voss bryggeri med smaksbilde av rom, malt, kaffe, røyk, lime og kanskje noe eukalyptus.

Diesel tigger lengselsfullt etter mer mat…

I morgen er det tradisjonsbrygging, om jeg ikke tar feil er det med Stig Jarle Seljeseth og Terje Raftevoll, angivelig med deres egen kveik.

Med på laget er også William Holden og Lars Marius Gardshol, Voss bryggeri, Eik & Tid, Amundsen og mange flere.

Etter brygging fortsetter dagen med festival og NM i hjemmebrygging. 🙂

Håper stemmen holder ut kvelden… skal være konferansier, men air condition tok knekken på den lille stemmen jeg hadde igjen etter soste forkjølelse… så håper øl til å fukte strupen med vil kurere gruff… 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.