Site Overlay

Søker kvinner til ølsmaking og moro

OSLO – Norbrygg

Er du en kvinne som opplever at du ikke liker øl?
Det kan være at du er supersmaker, eller at du er sensitiv for noen av smakene i øl.
Men visste du at det finnes et så stort spekter av øltyper at det nærmest er umulig ikke å finne en du liker.

Jeg har fått det morsomme oppdraget å samle kvinner (Oslo omegn) til spennende aktiviteter i regi av Norbrygg.

Dette skal være lavterskeltilbud av, med og for kvinner. Vi ekskludere ingen, men vi mener at kvinner bør få større oppmerksomhet i ølmiljøet.

Aktivitetene vi tenker oss kan like godt inneholde kurs som forelesning, smakskvelder og annet.
Det kan dreie seg om øl i mat, øl til mat, øl til bare kveldskos. presentasjoner av forskjellige øltyper, forelesninger eller usmakkurs!

Er du ikke glad i øl, men tenker at du vil gi øl en sjanse til, ta kontakt med meg.
Er du glad i øl og ønsker å møte andre kvinner som er glad i øl, ta kontakt med meg.
Er du kvinnelig ølbrygger og ønsker å holde forelesninger, smakskvelder eller annet, ta kontakt med meg.
Er du kvinne og ekspert på øl, vil jeg også at du tar kontakt med meg.

Meld deg på under, så holder jeg kontakten med deg om videre fremdrift.Av og med (kvinner og øl)
Aktivitetene som vil bli satt opp, er i første rekke tenkt satt opp i Oslo.
Du kan bli avkrevd legitimasjon på arrangementene.

Author: Ølhunnen

Jeg er 52 år, bosatt i Akershus, og kjører en rød og hvit Moto Guzzi Breva 750 motorsykkel og jobber som frilans makeupartist. Jeg er mat (og drikke) entusiast, og kanskje litt nerdete når det kommer til øl. Jeg digger generelt sett alt som er norsk, og her er øl intet unntak. Vi kjører campingvogn med vår hund rundt om i Norge for å smake norsk lokalmat, eller reiser rundt for å brygge med bryggere innen norsk tradisjonsøl med deres egen gårdsgjær som kalles kveik og som nå tar verden med storm. Jeg er medlem i Askim Ølklubb, er uteksaminert øldommer fra Norbrygg og har vært øldommer på blant andre Norsk Kornølfestival, og vært konferansier på samme festival. Jeg er dommer også i regi Norbrygg, og har blitt spurt av Norbrygg om å være pådriver for å få flere kvinner til å smake øl. Jeg søker derfor kvinner til øl-relaterte aktiviteter. Send e-post til solvi@norbrygg.no _____ Are you from outside Norway, but are planning visit this country for tasting norwegian traditionally beer (with kveik :) ) or some good food, or just wanna see our beautiful country, please take a look at this site for good advices: www.ridenorway.com

Scroll Up