Site Overlay

Grunnet flytting av sidene til ny webhost er bloggen noe redusert

På grunn av flytting av bloggen i februar fra Bluehost til One.com skjedde overføringen dessverre ikke uten problemer, og mange bilder er borte og layout som ikke er helt hva den var.

Jeg har ikke klart å få den fulle oversikt over «skadene» men den vil stjele mye tid framover, og har dessverre også forhindret meg i få oppdatert den med saker som skulle vært lagt ut…

Jeg håper dere kan se mellom fingrene at bloggen er litt lettere «amputert», og at du vil finne veien tilbake igjen og finne den «up to date» igjen.

Bildet er fra baren i Perleporten Kulturhus, der de også serverer eget brygg fra Nordkapp Nano Brewery.
(kommer senere på bloggen)

Author: Ølhunnen

Jeg er 52 år, bosatt i Akershus, og kjører en rød og hvit Moto Guzzi Breva 750 motorsykkel og jobber som frilans makeupartist. Jeg er mat (og drikke) entusiast, og kanskje litt nerdete når det kommer til øl. Jeg digger generelt sett alt som er norsk, og her er øl intet unntak. Vi kjører campingvogn med vår hund rundt om i Norge for å smake norsk lokalmat, eller reiser rundt for å brygge med bryggere innen norsk tradisjonsøl med deres egen gårdsgjær som kalles kveik og som nå tar verden med storm. Jeg er medlem i Askim Ølklubb, er uteksaminert øldommer fra Norbrygg og har vært øldommer på blant andre Norsk Kornølfestival, og vært konferansier på samme festival. Jeg er dommer også i regi Norbrygg, og har blitt spurt av Norbrygg om å være pådriver for å få flere kvinner til å smake øl. Jeg søker derfor kvinner til øl-relaterte aktiviteter. Send e-post til solvi@norbrygg.no _____ Are you from outside Norway, but are planning visit this country for tasting norwegian traditionally beer (with kveik :) ) or some good food, or just wanna see our beautiful country, please take a look at this site for good advices: www.ridenorway.com

Scroll Up