Site Overlay

«Av og med»

Korona-epidemien satte en stopper i alle arrangementer i landet, men nå begynner myndighetene å løse opp for aktiviteter. Vi satser derfor på et nytt arrangement, i noe «light»versjon i forhold til utgangspunktet, med færre foredragsholdere og færre deltagere.
Men vi satser på at samfunnet snart skal være tilbake på (nesten) normale igjen slik at vi kan kjøre på med flere foredragsholdere per kveld og flere deltagere.

19.juni, billetter:
https://norbrygg.hoopla.no/sales/avogmed-hvordan-smake-ol

Dette blir en smakskveld for kvinner for å vise bredde innen øl.
Her vil forskjellige øl gi et bilde av stiler og hva som skjer ved siden av forskjellige retter (her kun små smaksbiter i form av «snacks»).
Vi vil snakke om hvilket aroma og smaker ølene kan ha, hvordan man opplever smakene som kan være individuelt, og vi vil forhåpentligvis bli mer inspirert til å smake øl og prøve nye stilarter, og ikke minst prøve øk til mat.

Gå til presentasjonen her (kun for deltagere):

👉 https://olhunnen.strifeldt.net/?p=2358

Vi ønsker å vekke øl-gleden hos kvinner og få flere kvinner til å få lyst til å lære seg å brygge sitt eget øl.

Visste du at flere steder i landet, før i tiden, var det kvinnens oppgave å brygge ølet?
Eller at øl har mer enn 800 smakskomponenter?

Følg med på Norbrygg for flere arrangmenter framover, meld deg inn i den kvinnelige facebookgruppa «Av og med – et kvinneprosjekt (i regi Norbrygg)».

Author: Ølhunnen

Jeg er 52 år, bosatt i Akershus, og kjører en rød og hvit Moto Guzzi Breva 750 motorsykkel og jobber som frilans makeupartist. Jeg er mat (og drikke) entusiast, og kanskje litt nerdete når det kommer til øl. Jeg digger generelt sett alt som er norsk, og her er øl intet unntak. Vi kjører campingvogn med vår hund rundt om i Norge for å smake norsk lokalmat, eller reiser rundt for å brygge med bryggere innen norsk tradisjonsøl med deres egen gårdsgjær som kalles kveik og som nå tar verden med storm. Jeg er medlem i Askim Ølklubb, er uteksaminert øldommer fra Norbrygg og har vært øldommer på blant andre Norsk Kornølfestival, og vært konferansier på samme festival. Jeg er dommer også i regi Norbrygg, og har blitt spurt av Norbrygg om å være pådriver for å få flere kvinner til å smake øl. Jeg søker derfor kvinner til øl-relaterte aktiviteter. Send e-post til solvi@norbrygg.no _____ Are you from outside Norway, but are planning visit this country for tasting norwegian traditionally beer (with kveik :) ) or some good food, or just wanna see our beautiful country, please take a look at this site for good advices: www.ridenorway.com

Scroll Up