Bill.mrk.: Ølhunner søkes – magasinet ØLGUIDE + GODT

Publisert den

Nå er VG magasinene ØLGUIDE og GODT ute i handelen. Det handler blant annet om kvinner og øl. Ja.. i den rekkefølgen vil jeg tro. 😉

Unni Irmelin Kvam har intervjuet meg om hvordan jeg ble en ølhunn, og at jeg på vegne av Norbrygg leter etter flere kvinner som kan tenke seg å smake øl, eller delta på arrangementer «av og med» kvinner.

Flott support fra redaktøren for magasinet.

Artikkelen er på 5 sider og inkluderer sak og flotte bilder av Tone Krüger fra Færder Mikrobryggeri og meg, i tillegg er det to saker til, en liten artikkel om kveik og om festivalen Humlepupp som avholdes hver 8.mars.

Men for å få til dette trenger vi jo flere kvinner. Og her ønsker vi kontakt med deg!

Du kan få tak i magasinet ØLGUIDE eller GODT (gratis om du er Trumf kunde), på de fleste Narvesen, men også i dagligvarehandelen som MENY, Prix, Coop og Spar.. og sikkert flere steder..


Jeg forteller om hvordan mitt første hjertelige møte med godt øl var, og at det var på Kornølfestivalen i Hornindal høsten 2017 at det norske gårdsølet og den norske ur-gjæren tok meg med storm.

At gubben i enighet med meg byttet ut begges motorsykler med campingvogn (og hund) for å farte land og strand rundt etter gode norske mat og øl opplevelser, er vel viktig å nevne. 😉

Øl, som en del av de totale kulinarisk opplevelse man finner i Norge, gir slike fine minner som beriker mitt og mange andres liv. Og som jeg ønsker å dele med flere. Derav denne bloggen og derav denne artikkelen.

… og derav spørsmålet fra Norbrygg om jeg ville finne flere kvinner som vil utfordre seg selv litt mer på smaksopplevelser, som ikke er redde for i beste fall og få øynene opp for en helt ny verden, en verden innen sensoriske opplevelser relatert til ny og tradisjonsrik kultur. Ølkulturen.

Derfor ønsker jeg å komme i kontakt med mange kvinner, både de som ennå ikke liker øl, de som liker øl, og de som driver med øl.

Det er mange kvinner i ølbransjen, men de er kanskje ikke så flinke til å stikke nesen fram.. Derfor er det fint at magasinene fokuserer mer på de kvinnelige konsumentene og ikke minst de kvinnelige produsentene.

På den ene siden av ølskalaen representerer Tone Krüger fra Færder Mikrobryggeri de kvinnene som driver kommersielle bryggerier. På den andre siden av bordet kan man si, representerer jeg de kvinnene som drikker ølene.

Ellers er bryggerier som Haandbryggeriet, Brulandselva og Austmann nevnt i forbindelse med øl brygget med kveik, samt Humlepupp festivalen også tatt med som saker i forbindelse kvinner og øl.

Jeg ønsker å komme i kontakt med alle kvinner som interesserer seg for øl, eller kanskje kunne tenke seg å se om dette kan være noe for dem.

Når jeg er blitt øldommer på min korte ølliv, og snuser og smaker meg fram til gode øl, kan alle. Nå ønsker jeg flere kvinner med inn i denne spennende ølverdenen.

For å lage gode arrangementer trenger vi mange forskjellige kvinner. De som vil smake og de som vil bidra med kunnskap.

Norbrygg og jeg ønsker derfor å komme i kontakt med andre «ølhunner» som på en eller annen måte har god kunnskap om øl generelt sett, eller driver med ølbrygging eller siderproduksjon (eller kanskje til og en eller annen form for fermentering av drikke), som kanskje har lyst til å bidra med sin kunnskap på kurs, forelesninger eller annet imforbindelse med arrangementer i Oslo.

Melde din interesse som deltager eller publikum i dette kontaktskjemaet du ser under.

Og ikke glem å kjøpe GODT
…eller ØLGUIDE!


Meld din interesse som en en ny eller allerede selverklært «ølhunn» her:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.