Site Overlay

24.mars: «Av og med» prosjektet er i gang!

På selveste kvinnedagen legger vi ut årets første arrangement i Norbryggs kvinnesatning: «AV-OG-MED»

Denne kvelden ønsker vi alle kvinner velkommen til en samling der vi skal bli kjent med forskjellige typer øl og få oppleve bredden i smaker og bli litt kjent. Vi har mange spennende kvelder foran oss!

(Satsningen har oppstart i Oslo, men vil senere bli utvidet til en nasjonal satsning)
Se billettbestilling helt nederst.

Visste du at øl har ca 800 smakskomponenter? Det er mer enn i vin.

Her bør alle finne en favorittstil og kanskje også noen ølstiler de aldri tidligere har opplevd. Det vil bli servert noe «snacks» i form av små smaksbiter til ølene, for vise ølets skiftende karakter til mat. (Vi har tilgang på spyttebakke for dem som skal kjøre bil)

Vi håper våre «Av og med» kvelder skal inspirere flere kvinner til å bli engasjert i ølets verden, samt inspirere flere kvinner inn i spennende bryggerverden og -miljø.

Det er en glede å få presentere to kvinner med knallgod kunnskap om ølstiler til offisielt åpne Norbyggs «Av og med» prosjekt:

  • Trine Wiik-Lehmann jobber som freelance som anmelder/skribent og gjør oppdrag som øl, vin og brennevinsanmelder for DN og som ølanmelder for Maison
  • Ingeborg Gulbrandsen har ølhylla som sitt «blomsterbed» der hun utforsker ølverdenen og holder seg oppdatert på nye øl-produkter og trender, også til mat, gjennom bryggeribesøk, reiser og festivaler.

Velkommen til en hyggelig, inspirerende og kunnskapsrik ølkveld for, av og med kvinner!!

Med vennlig hilsen for Norbryggs «Av og med», Sølvi «Ølhunnen» Strifeldt

Billettbestilling:
https://norbrygg.hoopla.no/sales/avogmed-oslo-mars-2020

Author: Ølhunnen

Jeg er 52 år, bosatt i Akershus, og kjører en rød og hvit Moto Guzzi Breva 750 motorsykkel og jobber som frilans makeupartist. Jeg er mat (og drikke) entusiast, og kanskje litt nerdete når det kommer til øl. Jeg digger generelt sett alt som er norsk, og her er øl intet unntak. Vi kjører campingvogn med vår hund rundt om i Norge for å smake norsk lokalmat, eller reiser rundt for å brygge med bryggere innen norsk tradisjonsøl med deres egen gårdsgjær som kalles kveik og som nå tar verden med storm. Jeg er medlem i Askim Ølklubb, er uteksaminert øldommer fra Norbrygg og har vært øldommer på blant andre Norsk Kornølfestival, og vært konferansier på samme festival. Jeg er dommer også i regi Norbrygg, og har blitt spurt av Norbrygg om å være pådriver for å få flere kvinner til å smake øl. Jeg søker derfor kvinner til øl-relaterte aktiviteter. Send e-post til solvi@norbrygg.no _____ Are you from outside Norway, but are planning visit this country for tasting norwegian traditionally beer (with kveik :) ) or some good food, or just wanna see our beautiful country, please take a look at this site for good advices: www.ridenorway.com

Scroll Up